Bij een schietincident in Alkmaar vanmiddag liep een man verwondingen op rond 14.15 uur in de buurt van de Kennemersingel. De verdachte wist aanvankelijk te ontkomen maar werd later in Heiloo gearresteerd.
Bij een schietincident in Alkmaar vanmiddag liep een man verwondingen op rond 14.15 uur in de buurt van de Kennemersingel. De verdachte wist aanvankelijk te ontkomen maar werd later in Heiloo gearresteerd. Foto: aangeleverde foto.

Verdachte schietpartij Alkmaar in Heiloo gearresteerd

112


HEILOO - Bij een schietincident in Alkmaar vanmiddag liep een man verwondingen op rond 14.15 uur in de buurt van de Kennemersingel. De verdachte wist aanvankelijk te ontkomen maar werd later in Heiloo gearresteerd.

Volgens ooggetuigen vond de schietpartij plaats op de Wilhelminalaan, dichtbij het ziekenhuis en de Singelgarage. Het trappenhuis van de parkeergarage is afgezet, en er staat een politiebusje aan de zijkant van een straat.

Het is onbekend hoe het slachtoffer eraan toe is; volgens een politiewoordvoerder is hij op eigen kracht naar het ziekenhuis gegaan.

Na het incident vluchtte de verdachte, maar hij werd bij het Stationsplein in Heiloo gearresteerd. De politie is nog op zoek naar een persoon op een bakfiets met oranje fietstassen in de omgeving van de Kennemersingel.

Vanwege het lopende onderzoek wordt er momenteel geen verdere informatie verstrekt over de toedracht en de betrokkenen bij het schietincident.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant