Ben jij klaar voor Maalwater Run?
Ben jij klaar voor Maalwater Run? Foto: aangeleverd

Kom zondag naar de PCC Maalwater Run, Bike en Walk!

Sport

HEILOO - Op zondag 14 april vindt de 14e editie plaats van de PCC Maalwater Run en Walk! Georganiseerd door Rotary Club Heiloo, samen met de buurtsportcoaches Heiloo en atletiekvereniging Trias. De online inschrijving is inmiddels gesloten, maar inschrijven kan nog wel op de dag zelf, bij Trias.

Hardlopen
Om 11.00 uur start de 10 km, om 12.15 uur start de 1 km, om 12.40 start de 2 km en om 14.00 uur de 4 km. Startnummers moeten worden opgehaald op het Trias-terrein. De Bambini Run (300 m over de atletiekbaan) start om 13.30 uur. Aanmelden voor de Bambini Run kan alleen ter plekke. De hardlooproutes gaan deels door de woonwijken grenzend aan de atletiekbaan en voetbalvelden; houd daarom rekening met wegafsluitingen! Om deze reden is parkeren rondom het Trias-terrein zeer beperkt mogelijk, dus kom op de fiets.

Wandelen en fietsen
In de kantine van AV Trias kun je je vanaf 08.30 uur aanmelden voor de wandeling. De lengte van de Walk kun je zelf kiezen (4, 6, 9 of 16 km) en je ontvangt een wandelboekje met de routebeschrijving. De wandelingen gaan door de Baafjespolder, het Heilooërbos en het zuidelijk deel van Alkmaar. In het boekje worden wetenswaardigheden vermeld en voor kinderen is er een fotoquiz.

De afstand van de fietstocht is ca. 28 km en er is nog plek voor deelnemers. Aanmelden voor de Bike kan ook in de kantine van Trias. Hier ontvang je tevens de route.

Alle routes en meer informatie vind je op pccmaalwaterrunenwalk.nl 

Afbeelding
Meet, Greet & Match: VIP Heiloo gaat iets nieuws doen Nieuws 6 uur geleden
Een van de leden in actie.
Dubbele overwinning voor Double Stars Heiloo's aspiranten U15 Nieuws 9 uur geleden
Het blije team.
HSV1 kroont zich tot kampioen van de zondag 2e klasse A na glorieuze overwinning Nieuws 11 uur geleden

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant