De Foresters-middenvelder Thomas van Dijk.
De Foresters-middenvelder Thomas van Dijk. Foto: Luuk de Jong

De Foresters wint, HSV verliest maar blijft koploper

Sport

HEILOO - Beide voetbalclubs uit Heiloo doen het dit seizoen uitstekend in de competitie. De Foresters staat op dit moment op de tweede plek in de 3e klasse zaterdag na een 8-2 overwinning op IJmuiden. HSV is de koploper in de 2e klasse zondag maar verloor helaas van FC Medemblik.

Zaterdag 23 maart nam De Foresters het thuis op tegen IJmuiden. De bezoekers werden vrij gemakkelijk aan de kant gezet en er werd met 8-2 gewonnen. Door de overwinning is de achterstand op koploper Stormvogels zes punten. De Foresters heeft nog wel een wedstrijd meer te spelen dan Stormvogels. Komende zaterdag speelt De Foresters niet, zaterdag 6 april gaat het op bezoek bij Zandvoort. 

Zondag 24 maart had HSV flink wat moeite met FC Medemblik. De koploper in de 2e klasse zondag verloor met 1-2. Ondanks de verliespartij staat HSV nog stevig op de eerste plaats. Directe concurrent SVA speelde gelijk waardoor de voorsprong van HSV 8 punten bedraagt. Ook HSV speelt dit paasweekend niet. Zondag 7 april komt concurrent SVA op bezoek in Heiloo.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant