Sportnieuws

Sport

HEILOO - Afgelopen weekend is er weer volop gesport in Heiloo. Hieronder een aantal uitslagen:

HSV Heiloo wint tweede bekerduel
Zaterdagavond speelde HSV voor de beker thuis tegen OFC. Dat leverde een overwinning op voor de ploeg uit Heiloo. In de 40e minuut kwam HSV op 1-0 door een goal van Arend Swart, Dat was ook meteen de ruststand. Vlak na rust wist OFC de gelijkmaker te scoren, maar in na 57 minuten schoot Tom Hafkamp de ploeg uit Heiloo naar 2-1. Tien minuten later was Tobias Apeldoorn verantwoordelijk voor de 3-1. Hij maakte ook de 4-1 voor HSV.

Eerste herenteam van De Terriërs gewonnen
De heren van het eerste team van Hockeyvereniging De Terriërs uit Heiloo heeft zondagmiddag de eerste wedstrijd van het seizoen winnend weten af te sluiten. De ploeg uit Heiloo moest aantreden tegen Amstelveen en wist een zwaarbevochten 3-2 overwinning te behalen. Door deze goede start staat het team in de top van de competitie. Volgende week wordt uit tegen MHC de Reigers gespeeld.

Voetbalvereniging De Foresters heeft ook de tweede bekerwedstrijd verloren
Thuis tegen DSOV werd het zondag 2-4. Vorige week verloor de ploeg uit Heiloo het eerste bekerduel van RODA '23. Komende zondag speelt De Foresters de laatste bekerwedstrijd tegen OSV uit Amsterdam.

Dames Terriërs Heiloo onderuit tegen HIC
Het eerste damesteam van Hockeyvereniging De Terriërs uit Heiloo heeft zondag het eerste competitieduel van het nieuwe seizoen in de Promotieklasse verloren. Uit in Amstelveen speelden de dames tegen HIC. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 1-0 nederlaag. Volgende week zondag speelt De Terriërs thuis tegen HGC uit Wassenaar.