Sports4all Heiloo en Fire Balls uit Heerhugowaard.
Sports4all Heiloo en Fire Balls uit Heerhugowaard. Foto: aangeleverd.

Team Sports4all Heiloo valt in de prijzen

Sport Heiloo

Onder grote belangstelling van hun supporters werd zaterdag 21 april in Bowling & Party Centrum Heiloo de laatste league gespeeld voor mensen met een beperking. De tegenstanders waren de verenigingen Fire Balls uit Heerhugowaard, Strike Again uit Almere en Bowling vereniging Hoofddorp. In totaal 10 teams. De stand bij aanvang gaf aan dat er nog voor vele teams een hoge klassering inzat. Met veel inzet met daarnaast toch heel veel plezier en veel enthousiasme van de meegekomen supporters werden de 3 games gespeeld. Na afloop werd iedereen verrast met een optreden van de steeds wordende zanger en entertainer, Juriaan Singels. Op zijn eigenwijze wist hij steeds weer de aanwezigen incl. zijn manager Lucas Bugter te verrassen en de aanwezigen te vermaken met zijn liedjes. Na dit optreden werden de aanwezigen verrast met een ijsje van Di Fiorentina.

Door de wedstrijd leider Jos Homan werden de resultaten vakkundig uitgerekend en gepresenteerd. Voor de teams van Sports4all Bowling Heiloo betekende dat een 1e en 2e plaats voor het bowlen met hulpmiddel en een 3e plaats voor het team uit Heiloo voor het bowlen zonder hulpmiddel. Voor een individuele prijs had de organisatie nog voor mooie oorkondes gezorgd. Hier vielen Wendeline Sprenkeling, Chris van der Kuit en John Eskens uit Heiloo in de prijzen.

De prijzen werden uitgereikt door de afgevaardigden van het Dirk Kuijt Foundation; Ger Ravensberg, Uniek sporten; Pascale de Hoogh, sponsor ijssalon Di Fiorentina; Paulita en sponsor Prowin; Marieke Hommes. Aan wethouder sport van de gemeente Heiloo; Rob Opdam, was het de eer om aan de teams van de behaalde 1e plaatsen in beide categorieën de prachtige bekers uit te reiken. Een algemeen dankwoord sprak Rob Opdam nog uit richting de organisatoren; Jos Homan, Elvis Jancovic, Jan Stroman, Willem Wilbrink en Frans Endel. Al met al een heel geslaagde pilot waarmee de organisatoren zeker volgend seizoen een vervolg aan willen geven.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant