Afbeelding
Foto: aangeleverd.

Schoolvoetbaltoernooi

Sport Heiloo

Het jaarlijkse schoolvoetbal staat weer voor de deur! Vrijdag 13 april vindt om 13.30 uur de aftrap van het schoolvoetbaltoernooi plaats.

Als eerste zijn de groepen 7 en 8 aan de beurt om de nieuwe kampioenen van Heiloo te worden! Het toernooi voor de groepen 7 en 8 wordt gespeeld over 2 dagen. Op de tweede dag (20 april) vindt het vervolg van de wedstrijden plaats vanaf 13.30 uur.

In goed overleg tussen de directies van alle basisscholen in Heiloo is het tijdstip van het schoolvoetbal voor groep 7 en 8 tot stand gekomen.

Het toernooi is onderverdeeld in jongens 7 tegen 7, een meisjes 7 tegen 7 en een jongens elftal competitie. De winnaars van de meisjes 7 tegen 7 en de jongens elftal competitie gaan door naar de volgende ronde in Limmen (datum wordt binnenkort bekend gemaakt). In deze ronde wordt er gespeeld tegen de winnaars van de basisscholen uit Akersloot, Limmen en Egmond. De winnaar van deze ronde zal vervolgens naar de regiofinale gaan, welke plaatsvindt op 16 en 23 mei.

De groepen 5 en 6 spelen hun toernooi op 18 april. Dit toernooi begint om 13.30 uur en is onderverdeeld in jongens 7 tegen 7 en een meisjes 7 tegen 7 competitie. De finales hiervan zullen aan het einde van de dag gespeeld worden op 18 april.

Het schoolvoetbal wordt voor de 12e keer georganiseerd door vrijwilligers van De Foresters en HSV. Gedurende het toernooi zijn vele vrijwilligers van beide clubs in touw om alles in goede banen te leiden.

Dit jaar wordt het schoolvoetbal gehouden op de velden van Foresters. Elk jaar is het schoolvoetbal weer een groot feest voor de kinderen, dus kom allemaal kijken en aanmoedigen! 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant