Foto: aangeleverd
Foto: aangeleverd

Maak je wintersport-uitrusting compleet op de Pauw Wintersportbeurs!

Sport

Pauw Wintersport organiseert in het weekeinde van 18 en 19 november weer de grootste (en gezelligste) wintersportbeurs uit de regio. De beurs stelt dit jaar de wintersporter ook al in de gelegenheid om op de aanwezige skibaan in de echte wintersportsfeer te komen. De beurstoegang en het skiën op de echte skibaan zijn geheel gratis!

De Pauw Wintersportbeurs biedt de bezoeker een grote collectie  aan outlet- en gebruikte wintersportkleding, ski's, snowboards, schaatsen, helmen en schoenen etc. die ingebracht worden door particulieren en diverse leveranciers. Voor de snowboarders is op deze beurs veel materiaal te vinden door de speciale inbreng van  de bekende Amsterdamse freeride en backcountry specialist Ripstar. Kun je tijdens een actieve skidag wel wat extra ondersteuning van de benen gebruiken? Bauerfeind heeft daarvoor de sportcompressiekousen ontwikkeld. Maak tijdens de beursdagen gebruik van de digitale beenanalyse van Bauerfeind. 

Nog geen bestemming geboekt? De aanwezige reisbureaus waaronder TUI, The Travel Club en een aantal kleinere reisorganisaties zijn daarvoor aanwezig. Naast de wintersportreizen kan de bezoeker bij een 20-tal standjes brede informatie vinden over alles wat met de wintersportvakantie te maken heeft. Het bekende kledingmerk Schöffel is voor het eerst aanwezig met een echte skibaan! Bezoekers, maar vooral de jeugd, wordt uitgenodigd om onder deskundige leiding te ervaren hoe het is om in Nederland al op de ski's te staan. Binnen kunnen de skischolen Il Primo en Skirun u alles vertellen over hun lesprogramma's.

De particuliere inbreng is ook dit jaar weer een vast onderdeel van de beurs en biedt nog steeds een uitstekende gelegenheid om oude wintersportkleding, ski's, snowboards, schoenen, schaatsen, helmen en andere wintersportartikelen ter verkoop aan te bieden. Het grote voordeel van deze beurs is dat de particulier aan de verkoop verder niets hoeft te doen. De aanbieder bepaalt in samenspraak met deskundigen de prijs en Pauw Wintersport verzorgt het gehele verkooptraject. Bij de inbreng betaald u slechts € 1,00 per ingebracht artikel en als het artikel verkocht wordt ontvangt u onder aftrek van de 20% beurskosten cash geld en niet, zoals bij vele andere beurzen, waardebonnen. Kijk op www.pauwwintersport.nl voor de inbrengtijden, condities en voorwaarden.

Bent u op de beurs nog niet helemaal geslaagd? Op de wintersportafdeling van Pauw Wintersport vindt u de allernieuwste wintermode. Tijdens de beursdagen ontvangt u een zeer aantrekkelijke 15% korting op alle kleding uit de nieuwste collecties. Natuurlijk zijn er nog veel meer acties en aanbiedingen.

Voor de wintersporter is dit de gelegenheid om tegen aantrekkelijke prijzen een nieuwe outfit aan te schaffen. De openingstijden zijn zaterdag 18 november van 09.00 – 17.00 uur en zondag 19 november van 12.00 – 17.00 uur. U bent van harte welkom bij Pauw recreatie Heerhugowaard. www.pauwrecreatie.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant