Afbeelding

VV Limmen viert 20-jarig bestaan

Sport Limmen

Onlangs werd er op zondag een leuke middag/avond beleefd door alle meiden en vrouwen die voetballen bij VV Limmen. Dit ter ere van 20 jaar vrouwen/meisjes voetbal bij VV Limmen.

Om 16.00uur verzamelde zich ruim 120 speelsters op het A-veld van Damphegeest. Er werd gestart met het maken van een teamfoto van alle teams. Daarna was het de beurt aan alle trainers/coaches om vastgelegd te worden op de gevoelige plaat en tot slot werd er een groepsfoto gemaakt van alle 125 speelsters. Het was een prachtig gezicht, zoveel vrouwen en meisjes met elkaar in een mooi oranje VV Limmen Deining trainingspak of een mooi VV Limmen trainingspak van Valkering de Graaf.

Om half 5 begon het sport en spel evenement. Het was mooi om te zien hoe de kleinste meiden samen moesten werken met de oudere meiden en de vrouwen van de seniorenteams. Er werd gestreden voor ieder punt maar de gezelligheid stond ook hoog in het vaandel. Tot slot moesten de teams een eigen team-vlag ontwerpen die werd beoordeeld door de trainer en vlagger van Vrouwen 1. Ook dit onderdeel viel in de smaak bij de meiden met als resultaat 12 prachtige team-vlaggen.

Rond 19.00uur werd de middag afgesloten met een prijsuitreiking, limonade en patat. Twee leden, Suzanne van der Steen en Tamara Adrichem zitten vanaf de oprichting op voetbal, en werden nog even in het zonnetje gezet. De dames/meisjes afdeling kan met trots terugkijken op deze geweldige middag.

Op naar de 25 jaar!!!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant