Afbeelding

Huldiging Lisanne en Laura De Witte bij AV Trias

Sport Heiloo

De officiële huldiging zal dinsdag 4 oktober om 19.00 uur plaatsvinden op onze eigen baan. Zat jij ook aan de buis gekluisterd tijdens de wedstrijd van onze twee Trias toppers in Rio? Wat was het spannend! En wat hebben ze ongelofelijk hard  geknokt. We zijn waanzinnig trots op Laura en Lisanne.

Lisanne en Laura De Witte hebben in RIO een uitstekende prestatie geleverd door het Nederlands Record te verpulveren (2,5 seconden) op de 4 x 400 meter en 12e te worden met hun team genootjes Madiea Ghafoor en Nicky van Leuveren.

Inmiddels zijn de zusjes  weer een tijdje terug van hun Rio avontuur. Maar we willen hen natuurlijk wel laten zien hoe trots AV Trias is. Op dinsdag 4 oktober zullen we voor alle jeugdige geïnteresseerden beginnen met een vraag maar raak half uurtje (18.30-19.00uur) waarna om 19.00 uurvoorzitster Jocelyne Tophoff de zusjes in het zonnetje gaat zetten. 

Trias voorzitster Jocelyne Tophoff: "Bij AV Trias zijn we ongelofelijk trots op de zusjes De Witte! Fantastisch dat de 2 Trias atleten bij de top van de wereld horen en Nederland in Rio vertegenwoordigden." 

Iedereen is welkom om 4 oktober 19.00 uur aanwezig te zijn bij de huldiging. Na de huldiging kunnen jonge Trias atleten en alle andere fans een selfie met de zusjes maken. Natuurlijk delen zij ook graag  handtekeningen uit aan alle fans. Lijkt het je leuk om aanwezig te zijn bij het vraag maar raak half uurtje. Geef je dan op bij sootjers@hotmail.com

Tot dinsdag 4 oktober bij de Atletiekbaan AV Trias!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant