Afbeelding

G-sporters sporten en playbacken zaterdag bij Palestra in Heiloo

Sport Heiloo

HEILOO - G-sporters uit Heiloo werken bij Palestra Sports in Heiloo aan hun conditie. Een keer per jaar wordt er een sportdag gehouden, zo ook op zaterdag 24 september. 
De G-sporters zijn elke donderdag sportief bezig. Daarnaast zijn er G-sporters die doordeweeks in een 1-op-1-begeleiding hun conditie verbeteren. Deze activiteiten worden georganiseerd door B&A Individuele Ondersteunende Begeleiding tijdens de reguliere openingstijden van het fitnesscentrum zodat er tussen de valide sporters gebroederlijk naast elkaar getraind wordt. 

Tijdens de sportdag worden er clinics georganiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een clinic kickboksen, yoga, honkbal en judo. Zo kun deelnemers meerdere soorten sporten uitproberen. Tijdens de sportdag worden teams gevormd die onderling de competitie aangaan. De sportdag op zaterdag 24 september staat in het teken van de nieuwe samenwerking tussen Palestra Sports, IOB en de G-Sport Foundation. 

In dat kader begint de dag om 11.00 uur feestelijk met een sportief drankje en een stukje taart, waarna met een warming-up begonnen wordt. De sportdag wordt om 18.00 uur afgesloten met een spetterende playbackshow en een heerlijk hapje eten. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom om de sporters aan te moedigen en om te genieten van hun optreden in de Playbackshow. Ooit ontving het winnende team een grote wisselbeker, echter het weer moeten afgeven van deze beker vond men niet leuk en werd verstopt als hij ingeleverd moest worden. 

Vandaag de dag worden er ludieke prijzen beschikbaar gesteld en is iedereen winnaar van een oergezellige dag met veel sportactiviteiten. Een vakjury beoordeelt de Playbackshow en reikt prijzen uit. De sportdag wordt mede mogelijk door de inzet van vrijwilligers en enkele lokale sponsoren. Voor een indruk van de sportdag, zie www.g-sportfoundation.nl een filmpje.

De dag start dus feestelijk om 11.00 uur bij Palestra Sports op de Zevenhuizerlaan. Na alle sportieve activiteiten is er na het eten rond 18.00 uur nog een fantastische playbackshow. Hoe meer publiek hoe beter, dus iedereen is van harte welkom!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant