Afbeelding

Inbrekers Uitgeest aangehouden in Heiloo

Politie Heiloo

Op zondagmorgen 13 augustus kon de politie door de inzet van een getuige twee mannen aanhouden op verdenking van een inbraak op de gemeentewerf aan de Molenwerf in Uitgeest. De verdachten zijn mannen van 26 en 40 jaar oud, respectievelijk uit Beverwijk en zonder bekend adres.

Omstreeks 02.30 uur meldde een getuige dat hij verdachte personen had gezien die mogelijk iets hadden gestolen vanaf de gemeentewerf. De verdachten waren weggereden in een personenauto.

Doordat de melder er achteraan bleef rijden en in direct contact stond met de politiemeldkamer, kon de auto van de verdachten korte tijd later aan de kant worden gezet in Heiloo.

In de auto lagen onder anderen laptops, een ventilator en een beeldscherm. Mogelijk zijn deze gestolen vanuit de witgoedcontainer.

De mannen zijn aangehouden en voor verhoor overgebracht. De mogelijk gestolen spullen en de auto van de verdachten werden in beslag genomen. Bij controle bleek tegen de 40-jarige man nog een gevangenisstraf van twaalf dagen op te staan.

Bron: Beat FM.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant