Afbeelding

Gratis hulp bij aanvraag subsidie voor woningisolatie

Nieuws

HEILOO - Vanaf heden biedt Bibliotheek Kennemerwaard speciale spreekuren aan voor mensen die hulp nodig hebben bij het aanvragen van subsidie voor het isoleren van hun huis. Deze spreekuren worden gehouden in de bibliotheken van Castricum en Bergen.

Checklist
Medewerkers van de bibliotheek zijn opgeleid door Piet Harlaar van Heiloo Energie.
Zij kennen de beschikbare subsidies van de BUCH gemeentes en de landelijke ISDE-subsidie voor woningisolatie. Tijdens deze spreekuren kunnen mensen een checklist invullen om te zien of ze in aanmerking komen voor subsidie.

Hulp bij indienen aanvraag
Als je in aanmerking komt en alle benodigde documenten hebt, helpen we je tijdens het spreekuur met het digitaal indienen van je aanvraag. Dit is een mooie samenwerking tussen de gemeentes en de Informatiepunten Digitale Overheid in de bibliotheken.

Waar en wanneer
Voor vragen en hulp kun je langskomen op het spreekuur “Vragen over…? Subsidie bij isoleren woning”. Het spreekuur in Castricum (Geesterduinweg 1) is op maandag van 10.00 tot 12.00 uur en in Bergen (Dreef 1) op dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur. Voor een overzicht van alle spreekuren, data en tijden kun je kijken op bknw.nl/agenda.

Kom gerust langs, we helpen je graag! Het is gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant