Afbeelding
Foto:

Proef de lente op de Heilooër Limmer Bokkentocht!

Nieuws

LIMMEN - Vandaag, op zaterdag 20 april 2024, van 14.00 tot 20.00 uur, staat de lente-editie van de Heilooër Limmer Bokkentocht weer voor de deur, een heerlijk evenement voor bierliefhebbers die de smaken van het voorjaar willen ontdekken.
Tijdens deze tocht krijg je de kans om te proeven welke smaken brouwerijen voor ogen hebben als ze aan het voorjaar denken. De seizoensbieren, over het algemeen blonde en toegankelijke bieren met een alcoholpercentage tussen de 5 en 7%, staan klaar om ontdekt te worden. En met een stempelkaart, verkrijgbaar voor slechts €3,00, kun je bij elk van de deelnemende cafés een keuze maken uit een breed scala aan bieren.
De deelnemende horecagelegenheden zijn:
- Proeflokaal Dampegheest: biedt 2 soorten Lentebock aan, met een heerlijk hapje erbij.- eetBarLekker- Brasserie in ’t Groen- De Heeren van Heiloo (voorheen Blondes)- Heeren van Limmen- Grand Café Herberg Jan- Proeflokaal Hop- Brasserie Veldt- Sportcafé Het Vennewater- De Voetel Limmen- Vredeburg Limmen- Café De Wit- IJssalon Di Fiorentina: met bierijs!
Elk café biedt je bij je eerste bier een smakelijk hapje aan, wat de tocht dubbel zo plezierig maakt.
Mis deze kans niet om de lente te proeven in de vorm van heerlijke bieren en smakelijke hapjes. Start je ontdekkingstocht om 14.00 uur en proef de levendigheid van het seizoen!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant