Fabiola Hillebrand van VIP Heiloo (links) in gesprek met een medewerkster van de Hema.
Fabiola Hillebrand van VIP Heiloo (links) in gesprek met een medewerkster van de Hema. Foto: aangeleverd

VIP informeert in ‘t Loo over vrijwilligerswerk

Nieuws

HEILOO - Ben je op zoek naar een leuke en zinvolle manier om je tijd te besteden? Of wil je simpelweg meer informatie over vrijwilligerswerk? Dan nodigt het Vrijwilligers Informatie Punt Heiloo (VIP) je van harte uit voor een kennismaking met vrijwilligerswerk op zaterdag 20 april. Voor deze kennismaking gaan we dit keer de deur uit en wel naar winkelcentrum ’t Loo.

Tussen 11.00 en 16.00 uur, verwelkomen wij je graag op het terras van de Hema in winkelcentrum ‘t Loo. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie staan de medewerkers van het VIP voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te informeren over de vele mogelijkheden binnen het vrijwilligerswerk.

Fabiola Hillebrand, consulent bij het VIP, vertelt: “Vrijwilligerswerk biedt niet alleen talloze kansen voor persoonlijke groei, het opdoen van nieuwe vaardigheden en het ontmoeten van interessante mensen, maar het is ook een geweldige manier om iets terug te doen voor een ander. Of je nu jong of oud bent, veel of weinig tijd hebt, of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, er is altijd wel een vrijwilligersfunctie die bij jou past!”

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten op zaterdag 20 april. Mocht je deze dag niet kunnen dan ben je van harte welkom tijdens onze openingstijden in Bibliotheek Heiloo of op afspraak. Kijk op www.vipheiloo.nl voor meer informatie.

Met dank aan de Hema en Winkeliersvereniging ‘t Loo voor deze mogelijkheid.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant