De leerlingen van de Benedictus maakten op Witte Donderdag een paasontbijt voor een ander in een leuk versierde schoenendoos.
De leerlingen van de Benedictus maakten op Witte Donderdag een paasontbijt voor een ander in een leuk versierde schoenendoos. Foto: aangeleverd

Paasviering op Benedictus met ontbijt en schimmenspel

Nieuws

HEILOO - De kinderen van groep 8 van basisschool Benedictus hebben tijdens de paasviering op donderdag 28 maart het paasverhaal uitgebeeld met een schimmenspel. 

Het was mooi om zo kennis te maken met het paasverhaal, uitgedrukt in beeld. Ook de andere groepen verzorgden een deel van de paasviering met als thema; ‘nieuw leven en/of een nieuwe start’. Het is een mooie traditie dat kinderen van de Benedictusschool thuis op Witte Donderdag een paasontbijtje voor een klasgenootje maken. Als de kinderen na de viering aan de ontbijttafel in de klas zitten, wordt het ontbijtje pas overhandigd aan een ander kind. De kinderen hebben vorige week al lootjes getrokken met ontbijtwensen en thuis een ontbijtdoos geknutseld en versierd waarin het ontbijtje kon worden meegenomen.

Met een schimmenspel werd het paasverhaal uitgebeeld.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant