Kom genieten van de prachtige collectie historische bloemen bij Hortus Bulborum.
Kom genieten van de prachtige collectie historische bloemen bij Hortus Bulborum. Foto: aangeleverd

Hortus Bulborum Limmen opent het nieuwe seizoen

Nieuws

LIMMEN - De Hortus Bulborum, een unieke tuin gewijd aan historische bloembollen, opent zijn deuren voor bezoekers op donderdag 28 maart. Bezoekers worden weer uitgenodigd om te genieten van de prachtige collectie historische tulpen die dan in bloei staan. De Hortus is dé plek om te genieten van bloemen met een verhaal. Het seizoen opent op 28 maart en sluit op 16 mei.

Na een ontspannen wandeling door de tuin, kunnen bezoekers het bezoek afsluiten in de gezellige schuur en genieten van o.a. een kopje koffie, vergezeld van een heerlijk stuk appeltaart. Op de vernieuwde website vindt u alle info. Via de webshop kunt u niet alleen alle bloemen bewonderen, maar zelfs een stukje Hortus in huis halen.

De Hortus werkt met veel enthousiaste vrijwilligers, en is op zoek naar een communicatievertegenwoordiger/-ster van de Hortus. Lijkt het jou leuk om in het seizoen, en met name in het voorjaar, de Hortus Bulborum te promoten in tijdschrijften, kranten etc? En contacten te onderhouden met regio-organisaties gericht op toerisme-promoting? Gezellig! Neem dan contact op met het secretariaat via www.secretaris@hortus-bulborum.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant