De ramkraak heeft zeker zijn sporen nagelaten, maar dit heeft hen niet ontmoedigd om sterker dan ooit terug te komen.
De ramkraak heeft zeker zijn sporen nagelaten, maar dit heeft hen niet ontmoedigd om sterker dan ooit terug te komen. Foto: aangeleverde foto.

Telecomwinkel Telus ‘t Loo heropent na ramkraak: weer volledig tot uw dienst

Nieuws

HEILOO - Na de ramkraak in de nacht van zondag op maandag bij Telus Telecom in Heiloo, bij winkelcentrum ‘t Loo aan de Heerenweg, willen we met trots aankondigen dat de winkel weer open is en het team van Telus staat klaar om iedereen weer van dienst te zijn. De ramkraak heeft zeker zijn sporen nagelaten, maar dit heeft hen niet ontmoedigd om sterker dan ooit terug te komen.

Reparaties van topkwaliteit voor al uw apparaten

Heeft u een reparatie nodig voor uw toestel? Of het nu gaat om een gebroken scherm, een batterij die niet meer goed oplaadt, een defecte home-knop of een ander probleem, zij staan voor u klaar. Met meer dan 20 jaar ervaring in de telecombranche hebben zij met plezier duizenden toestellen gerepareerd. U kunt vertrouwen op hun expertise en service.

Naast het repareren van schermen, moederborden en batterijen, bieden zij ook reparaties voor behuizingen, speakers, volumeknoppen, aan/uit-schakelaars en trilfuncties. Bovendien kunnen zij uw iPhone zelfs upgraden. Voor al uw vragen en reparaties op het gebied van mobiele telefoons, tablets en computers kunt u bij hen terecht. Hun deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Uitgebreid assortiment accessoires en diensten

Naast reparaties bieden zij ook een breed scala aan smartphone- en tabletaccessoires om uw toestel te beschermen, zoals telefoonhoesjes, screenprotectors en bumpers. Bovendien hebben zij een assortiment van gereviseerde en nieuwe toestellen, met of zonder abonnementen en verzekeringen. U vindt bij hen alles wat u nodig heeft voor uw mobiele telefoon of tablet.

Openingstijden en haal- en brengservice

De openingstijden zijn als volgt:

Dinsdag tot en met vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 9.30 - 17.00 uur
Maandag en zondag: Gesloten

En voor het gemak van de klanten bieden zij een gratis haal- en brengservice binnen een straal van 7 km rondom Heiloo. Ze bedienen al sinds 2012 klanten in Heiloo, Egmond, Limmen, Bergen, Bakkum, Akersloot, Uitgeest, Castricum, Heemskerk en Beverwijk.

Klanten worden van harte welkom geheten in de winkel en zij staan klaar om hen weer van dienst te zijn met hun uitgebreide expertise en vriendelijke service. Bij Telus Telecom ‘t Loo bent u in goede handen.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant