Vertrek vanaf de Radboudschool.
Vertrek vanaf de Radboudschool.

Avondvierdaagse Heiloo, het zit er weer op!

Human Interest Heiloo

HEILOO -  Na drie broeierige avonden ging de laatste avond van de avondvierdaagse in Heiloo vanavond wat koeler van start. 

Fris en fruitig verschenen de circa 1300 deelnemers aan de start op het schoolplein van de Radboudschool om vol goede moed de laatste avond uit te lopen. Na weer een mooie route door Heiloo liepen de wandelaars traditiegetrouw via de Breedelaan naar het eindpunt. Sommige scholen hadden op de Breedelaan al een plekje gezocht om de lopers op te vangen. Langs de Breedelaan stonden als vanouds opa's, oma's, buren, vrienden en bekenden de lopers op te wachten met bloemen, een snoepmedaille of iets anders leuks.

Bij basisschool de Meander in Ypestein, waarnaast de pauzeplek deze avond was, stond de lopers een koele verrassing te wachten. Onder het mom van 'wie jarig is, trakteert' konden alle lopers daar een ijsje ophalen. De school bestaat dit jaar 25 jaar. 

Uiteraard wachtte aan het eind ook de welverdiende medaille! En of het nou de eerste, zesde, eenendertigste of vijftigste medaille was die je op kon halen vanavond, voor iedereen geldt dat hij of zij een mooie sportieve prestatie heeft neergezet. 

Zoals iedere avond was er ook vanavond weer live muziek op het schoolplein van de Radboudschool.  nog gezellig nagepraat. De ijsjes gingen als warme broodjes over de toonbank. Op schoolplein van de nagelegen Springschans organiseerden de leerlingen van groep 8 een gezellig vierdaagse café. De picknicktafels waren voorzien van een bos bloemen en de zelfgemaakte menukaarten hingen al klaar. 

Ondanks de wat ontstuimige weersomstandigheden gedurende de week, kan de organisatie weer terugkijken op een mooie vierdaagse. 

In de Uitkijkpost van volgende week lees je de ervaring en mooie prestatie van een paar trouwe avondvierdaagse wandelaars!

Pauzemoment in Ypestein.
Swingende nummers door Heilooër Harmonieorkest Caecilia!
Volop aandacht voor de Fanfare Showband.
Van zo'n gezellige menukaart krijg je toch trek?!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant