Afbeelding

Mantelzorgers ontmoeten elkaar

Human Interest Heiloo

HEILOO – Het Mantelzorgcentrum organiseert op dinsdag 3 april een ontmoetingsgroep voor mantelzorgers uit Heiloo. De bijeenkomst is in het Trefpunt van 10.00 tot 11.30 uur. Mantelzorgers wisselen tips en ervaringen met elkaar uit. Dat gebeurt onder begeleiding van de Consulent mantelzorg van het Mantelzorgcentrum, Yvon Roelofs. De bijeenkomst is gratis. Mantelzorgers uit Heiloo melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl.

De ontmoetingsgroep voor mantelzorgers uit Heiloo vindt regelmatig plaats. Iedere bijeenkomst staat op zichzelf. Mantelzorgers bepalen zelf of zij een of meerdere bijeenkomsten bijwonen.

Aanmelden

De bijeenkomst is op dinsdag 3 april van 10.00 tot 11.30 uur in het Trefpunt, Abraham du Bois-Hof 2 in Heiloo. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit Heiloo, dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl

Meer informatie

Voor meer informatie over deze activiteit of over andere onderwerpen waar u meer over wilt weten, kunt u bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 072 – 56 27 618 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl. Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant