Afbeelding

Topstyliste Styles Hair genomineerd voor Coiffure Award

Human Interest Heiloo

HEILOO - Annelot Jansen, topstyliste van Styles Hair, is genomineerd voor de prestigieuze Coiffure Award in de categorie dames.

De Coiffure Award is een wedstrijd op basis van haarmodefotografie voor kappers in heel Nederland. Het werk moet de visie van de kapper op haarmode van het komende jaar verbeelden. De verschillende jury's beoordelen de ingestuurde foto's op het geheel van coupe, visagie, styling en fotografie.

Annelot maakt kans op het winnen van de Consumer Award, wat inhoudt dat het publiek bepaalt wie er uiteindelijk wint. Het team van Styles – en natuurlijk ook Annelot zelf – is ontzettend trots op deze nominatie. Juist omdat het publiek, de consument, mag stemmen. Uiteindelijk is dat waar de stylistes van Styles de hele dag mee bezig zijn: wie zit er in de stoel, wat draagt iemand, hoe is de vorm van het gezicht, kortom: hoe is de identiteit van de persoon in de stoel? Het gaat om het totaalplaatje.

Om mee te doen aan de Coiffure Award heeft Annelot een heel team om zich heen verzameld, van visagie, styling tot fotografie. Alles is met oog voor detail op elkaar afgestemd. Juist omdat ze zo bij zichzelf is gebleven, is er uiteindelijk zo'n prachtig eindresultaat ontstaan.

Annelot is al 12 jaar bij Styles Hair in dienst als topstyliste. Zij heeft naast haar vakopleiding diverse trainingen gevolgd, onder andere in Londen. Het winnen van de award zou natuurlijk een mooie bekroning zijn op het harde werk. Gunt u Annelot deze award? Stemt u dan op haar foto via http://www.coiffureaward.nl/stemenwin of sms CA 16 naar 4004. Stemmen kan tot 16 april 2018 en op 22 april worden de winnaars in Studio 21 bekendgemaakt.

Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant