V.l.n.r.: Burgemeester Mans, Kees Admiraal, plv. teamleider zuidwest Hakan Meijer, Jos Mous, Bart Kaandorp en Pieter Admiraal.
V.l.n.r.: Burgemeester Mans, Kees Admiraal, plv. teamleider zuidwest Hakan Meijer, Jos Mous, Bart Kaandorp en Pieter Admiraal. Aangeleverde foto

Jubilarissen en afscheid bij de brandweerpost Limmen

Human Interest Limmen

LIMMEN - Het is alweer even geleden, maar zeker de moeite waard om op terug te blikken. Tijdens de jaarvergadering van de brandweerpost Limmen op vrijdag 17 maart zijn er weer onderscheidingen uitgereikt. 

Burgemeester Mans was deze avond hierbij aanwezig, om de versierselen bij de desbetreffende spuitgasten op te spelden. Voor Bart Kaandorp was er de vrijwilligersmedaille voor zijn twaalfenhalfjarig dienstverband, Kees Admiraal kreeg deze voor zijn twintigjarige verbondenheid met de brandweer. Voor Jos Mous was er ook een medaille: hij is al dertig jaar met het Limmer korps verbonden. Afscheid werd er genomen van Pieter Admiraal. Pieter (55) vond het na tweeëntwintig jaar brandweer tijd om de repressieve brandweer achter zich te laten.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant