Lucas Bugter (l) en Maurice van der Poll (r) van Stichting Showhero. Hier met een enthousiaste artiest in hun glazen huis.
Foto: showhero.nl
Lucas Bugter (l) en Maurice van der Poll (r) van Stichting Showhero. Hier met een enthousiaste artiest in hun glazen huis. Foto: showhero.nl

Stichting Showhero opent 'Showhero Hotel'

Human Interest Heiloo

Op 27, 28 en 29 januari 2017 runnen zestig mensen met een beperking een weekend lang het King's Inn City Ho(s)tel in Alkmaar, dat tijdelijk de naam 'Showhero Hotel' zal dragen. Onder begeleiding van Stichting Showhero en het hotelpersoneel nemen de deelnemers gedurende drie dagen alle hotelwerkzaamheden over.

Zo zullen zij de receptie bemannen, koken, roomservice verzorgen, schoonmaken, maaltijden uitserveren en het amusement voor hun rekening nemen. Het 'Showhero Hotel' wordt een dynamische plek waar iedereen welkom is. Het creëert daarmee grote maatschappelijke betrokkenheid bij bezoekers, het online publiek, partners en vrijwilligers.

Lucas Bugter, één van de oprichters van Stichting Showhero, benadrukt dit: "Of je nou blijft slapen of langskomt voor een kopje koffie; met het pure enthousiasme van de deelnemers kun je rekenen op een onvergetelijke ervaring." Deelnemers zullen grenzen verleggen en verschillende vaardigheden leren, waardoor hun zelfvertrouwen groeit en zij hun talenten ontdekken en inzetten.

Met het Showhero Hotel wil Stichting Showhero mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking het weekend van hun leven bezorgen en dromen werkelijkheid laten worden. Met het geld dat gedurende het weekend wordt opgehaald, zal Stichting Showhero in 2017 zoveel mogelijk dromen laten uitkomen.

Bron: Beatfm

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant