De zusjes Bicker op de markt
De zusjes Bicker op de markt

Een rondje om 't Loo...

Human Interest Heiloo

Ilse Bloemendal loopt sinds deze week stage bij de Uitkijkpost. Zij deed vandaag een rondje om 't Loo en sprak daar een aantal mensen:

De zusjes Bicker uit Heiloo kwamen elkaar toevallig tegen. "Winkelcentrum 't Loo is een veelzijdig winkelcentrum, ik mis alleen een schoenenwinkel", vertelt Elisa (l). Ze komt speciaal vandaag voor de lekkere nootjes van de markt. Marina (r) gaat zo gezellig koffiedrinken met haar vriendinnen bij de Hema.

Piet en Elly Emmerig passen momenteel op hun kleindochter Evi en nemen haar gezellig mee naar Heiloo. Ze kwamen eigenlijk voor 't Loo. Ze vinden het overdekt winkelen erg fijn en vinden 't Loo altijd heel gezellig. Ze stuitten per toeval op de markt, wat hun uitstapje nog leuker maakt.

Brigitte Spieard is met haar Kaia lekker aan het winkelen. Kaia wordt morgen alweer twee jaar, hiervoor moeten natuurlijk wel boodschappen worden gedaan. De boodschappenkar ligt vol met roze spullen. Een verbeterpunt heeft Brigitte wel: ''De boodschappenkar mag de HEMA niet in, ondanks dat hij leeg was. Boodschappen doen met kleine kinderen is al niet handig, maar deze regel maakt het er niet handiger op.''

Cornelis Jongejeugd (86) komt uit Alkmaar. Hij komt voor de lekkere aardbeien van de markt. Hij komt vaak naar de markt en 't Loo, het is echt een uitstapje. ''Het is net even anders en het is voor mij ontspanning''. Normaal komt hij altijd met de fiets, maar vanwege de regen heeft hij toch de auto gepakt.



 

Piet en Elly Emmerig met kleindochter Evi
Brigitte Spieard met Kaia
Cornelis Jongejeugd uit Alkmaar

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant