Wethouder Elly Beens, Martin van der Linden en Ingrid Ruijters
Wethouder Elly Beens, Martin van der Linden en Ingrid Ruijters

Wethouder Elly Beens opent kinderdagverblijf 'Zand op je hand'

Human Interest Heiloo

HEILOO - Eindelijk was het dan zover, woensdagmiddag heeft wethouder Elly Beens het nieuwe kinderdagverblij  'Zand op je hand' aan de Stationsweg geopend.

Martin van der Linden en Ingrid Ruijters hebben maandenlang samen met vele medewerkers veel werk verzet om het kinderdagverblij klaar te krijgen voor deze opening. Ingrid vertelt dat zelfs de drie dochters van het echtpaar mee hebben geholpen. Zo mochten zij het speelgoed testen en één van de dochters heeft het touw geknoopt dat de wethouder voor de opening mocht doorknippen.

Het nieuwe kinderdagverblijf onderscheidt zich van de andere kinderdagverblijven in Heiloo. Zo is het eigenwijs,vrolijk en anders dan anders. 'Zand op je hand' staat voor hoge kwaliteit. Een bewuste pedagogische visie en biologische voeding. De medewerkers zijn echte experts die voor ieder kind afzonderlijk tijd nemen.

Na het officiële gedeelte was er voor de genodigden en belangstellenden een hapje en een drankje. Voor de kleintjes was er een optreden van niemand minder dan Dirk Scheele.

Tekst: Yvonne van Stiphout
Foto's: Stip Fotografie

Het geknoopte lint wordt geknipt
Dirk Scheele treedt op

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant