Foto: Reddingsbrigade Egmond aan Zee
Foto: Reddingsbrigade Egmond aan Zee

Lifeguard Experience Day, kom meer te weten over de reddingsbrigade!

Human Interest Egmond aan Zee

Op zaterdag 27 augustus 2016 organiseert de Egmondse Reddingsbrigade de tweede Lifeguard Experience Day.

Dit is het beste te vergelijken met een open dag, waarbij iedereen gratis en op een leuke en sportieve manier kan ervaren wat een Lifeguard zoal dagelijks moet doen.Op een leuke manier wordt iedereen bekend gemaakt met de dagelijkse werkzaamheden. Voor alle leeftijdsgroepen is er wat leuks te doen.

Er zullen op deze dag ook verschillende andere watersport verenigingen en organisaties hun activiteiten laten zien. We hebben onder andere al medewerking toegezegd gekregen van de Onderwatersportvereniging (OSV) 'Egmond', het KNRM Station Egmond, Kitesurfvereniging 'Kite-Egmond' en de Brandweer Egmond.

De diverse activiteiten zullen verdeeld over de gehele dag verschillende keren worden gedaan.U hoeft dus niet de gehele dag op het strand aanwezig te zijn. Houdt u hiervoor het programma scherp in de gaten.

Gedurende de dag kunnen alle jonge en oude bezoekers actief meedoen met diverse sportieve activiteiten. Uiteraard is de bekendheid van de ERB, de bekendheid van de Stichting Vrienden van de ERB (afgekort: SVE) en het werven van leden ook een van onze doelen.

De Lifeguard Experience Day zal gehouden worden op zaterdag 27 augustus 2016 van 11.00 uur tot 16.00 uur. Het evenement zal plaatsvinden op het strand van Egmond aan Zee recht voor de Strandpost van de Egmondse Reddingsbrigade (die bevindt zich recht onder de vuurtoren!)

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant