Afbeelding

Marktconsultatie Theater De Beun

Financieel Heiloo

Geïnteresseerde partijen kunnen vanaf deze week deelnemen aan de markconsultatie voor Theater de Beun. De gemeente Heiloo start de consultatie voor een nieuwe huurder voor het theater vanaf 21 februari. Het doel is om voor het nieuwe theaterseizoen een passende exploitant voor het theater te vinden.

Nieuwe huurder gezocht

Sinds de zomer van 2016 is de gemeente Heiloo zelf verantwoordelijk voor zowel het beheer als de exploitatie van het theater. Dit zijn geen gemeentelijke kerntaken. Het college heeft daarom de wens om het theater met ingang van het nieuwe theaterseizoen (augustus/september 2017) weer voor een vaste periode te verhuren aan een marktpartij die het theater de komende jaren gaat exploiteren.

Doel marktconsultatie

Het doel van de marktconsulatie is in contact te komen met geïnteresseerde partijen uit de regio en inzicht te krijgen in de suggesties en zienswijzen over de kansen en mogelijkheden om het theater te exploiteren. De gemeente heeft vragen opgesteld die zij graag aan partijen wil voorleggen. De gemeente neemt de resultaten van de consultatie mee om zo gericht mogelijk in gesprek te gaan met (een) potentiële partij(en). Van de resultaten van de marktconsultatie maakt de gemeente een geanonimiseerd verslag.

Inschrijftermijn tot 6 maart

Geïnteresseerden kunnen een email sturen naar info@heiloo.nl onder vermelding van "Marktconsultatie De Beun". In het mailbericht kunt u kort aangeven waarom de gemeente juist u moet uitnodigen voor de marktconsulatie. De inschrijftermijn sluit per 6 maart 2017. U ontvangt dan meer informatie over het theater en het proces van de marktconsultatie.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een medewerker van het Klantcontactcentrum, telefoonnummer 072 535 66 66.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant