Het Oratoriumkoor in Heiloo voert hier de Matthäus Passion van J.S. Bach op in de Cultuurkoepel. Foto: Annemarie Edam
Het Oratoriumkoor in Heiloo voert hier de Matthäus Passion van J.S. Bach op in de Cultuurkoepel. Foto: Annemarie Edam

Altijd al eens Messiah van Handel willen zingen?

Cultuur Heiloo

HEILOO - Vindt u zingen leuk? Wilt u wel eens een klassiek stuk meezingen? Met professionele solisten, een professionele dirigent en een professioneel barok orkest? En dan ook nog in de fantastische ambiance van de Koepel Heiloo? Dat kan allemaal...

Een werkgroep van het Oratoriumkoor Heiloo is bezig met de organisatie van de Koepelscratch 2017. Dit is een muzikale zaterdag vol muziek en zang op 9 december in de Cultuurkoepel Heiloo, georganiseerd in nauwe samenwerking met de Brasserie van de Cultuurkoepel en met tal van muzikale professionals. 

De dag ziet er als volgt uit: Het Oratoriumkoor start met de eerste repetitie om 09.30 uur in de Koepelzaal. Na de lunch, die u eventueel kunt gebruiken in de brasserie, volgt er een tweede repetitie. Vanaf 16.00 uur volgt de koor/orkestrepetitie, vanaf 17.00 uur volgt de solisten/orkest-repetitie. Daarna kunt u zelf uw eten verzorgen of in de splinternieuwe brasserie een heerlijk Koepeldiner nuttigen. 

Om 19.30 uur start het concert van de Messiah van Handel in de sfeervolle Koepelzaal. Een concert met alles erop en eraan. Stelt u zich eens voor: vierhonderd zangers en zangeressen! Het Oratoriumkoor Heiloo hoopt u een fantastische muzikale dag aan te kunnen bieden. Bent u enthousiast geworden? Inschrijven kan! Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Verdere informatie vind u op www.oratoriumkoorheiloo.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant