Afbeelding

Handletteren en schrijven met penseel

Cultuur Limmen

LIMMEN - Wilt u ook leren handletteren? Dat kan. Sandra Krougman van KrougieCreatief geeft morgen, 30 april een workshop voor beginners.

Je ziet het vandaag de dag overal, handgeschreven quotes. Op krijtborden, bloempotten, flessen, spiegels en ramen, op hout en natuurlijk gewoon op papier. Handletteren is een creatieve kunstzinnige manier om teksten vorm te geven. Naast eigen letters creëren wordt de techniek schrijven met penseel ofwel 'brushletteren' veel toegepast. Dit is een moderne vorm van kalligraferen. Handletteren is een creatieve en ontspannende hobby in deze digitale wereld.

Tijdens de workshop leert u de basis van het handletteren, welke materialen u nodig heeft en waar u inspiratie vandaan kunt halen. Aan het eind van deze workshop gaat u met een eigen getekende quote en veel inspiratie naar huis. In mei start er een korte cursus van drie avonden waarin u kunt leren schrijven met een penseel of brushpen. Voor voorbeelden, meer informatie of opgave voor workshop of cursus, kunt u terecht op de Facebookpagina van KrougieCreatief of een mail sturen naar sandra@krougiecreatief.nl.

De workshops worden gehouden in de workshopruimte van LIEK Creatieve Ideeën aan de Dusseldorperweg 123 in Limmen. Buiten de workshops handletteren worden daar ook andere workshops gegeven zoals onder andere breien, haken, scrapbooken en kaarten maken. Kijk voor dat aanbod op de website www.liekhier.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant