Afbeelding

Spetterend Nieuwjaarsconcert Lamoraal van Egmont

Cultuur Egmond aan den Hoef

Om 2017 op een mooie manier in te luiden organiseert Lamoraal van Egmont dit jaar weer een spetterend Nieuwjaarsconcert in samenwerking met Theatergroep Horizon! 

Tijdens deze sfeervolle avond zal het orkest een mooi repertoire ten gehore brengen. Er zullen klanken van over de hele wereld te horen zijn in een stuk gebaseerd op de reis rond de wereld in 80 dagen door Jules Verne. Tevens presenteert Lamoraal traditiegetrouw een solist vanuit het orkest, deze keer gaat de eer naar Jaap Belleman op bugel.

Het orkest neemt u mee naar zonnigere oorden in het opzwepende Malagueña, een stuk waarin de muzikanten hun energie en kwaliteiten kunnen laten horen. Daarna kunt u genieten van het rustige en prachtige Australische volksliedje Hine e Hine.

Lamoraal staat dit jaar niet alleen op de bühne, zij wordt ondersteund door Theatergroep Horizon. Zij laten op deze avond een aantal stukken horen uit de musical Chess welke zij in het voorjaar van 2017 zullen gaan uitvoeren.

Ook voor Lamoraal van Egmont gaan er in 2017 spannende dingen gebeuren. Te beginnen met het stuk The Armed Man van Karl Jenkins. Samen met de Adriaan Roland Holstschool uit Bergen staan zij hier in februari mee op de planken in de Grote Kerk in Alkmaar. Ook hieruit laat Lamoraal uiteraard een voorproefje horen.

Het Nieuwjaarsconcert vindt plaats op 7 januari in Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef. De entree is € 6,50 per persoon en kaarten zijn nu te verkrijgen via www.lamoraalvanegmont.nl

Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant