Afbeelding

Volle maan klankmeditatie in Slotkapel Egmond aan den Hoef

Cultuur Egmond aan den Hoef

De vollemaan van oktober samen met de ontspannende klanken van himalayaschalen en kristallen klankschalen, shamandrums, shantigongs, oceandrums e.a. samen met helende stemmen. 

De prachtige intuïtieve zang van Joke & Mariëlle samen met de kristallen klanken voeren je mee op een innerlijk reis die je zowel naar binnen als de droomtijd in laat reizen. Terwijl je fijn ligt op je matrasje laat je de klanken voor je werken. De maanenergie en de fijne sfeer en akoestiek van de Slotkapel doen de rest. De leylijnen in de aarde van deze plek geven je iets extra's mee.

De Clanmoeder (energie) van deze 10e vollemaan heet volgens de Native Indian traditie: "Zij die het Web Weeft". De WIJSHEID om veranderingen aan te brengen en datgene te TRANSFORMEREN wat er aan toe is. Het is de energie van deze maan: die van Schepping en Vernietiging.

Deze energie wil ons ondersteunen in ons proces om helder te gaan zien welke beperkingen we mogen "vernietigen" en hoe we opnieuw mogen beginnen.

Hoe we ons levensweb creatief kunnen weven en aansluiting vinden bij de Levenskracht die in ons is.

De klankmeditatie vindt plaats op zaterdag 15 oktober in de slotkapel in Egmond aan den Hoef. Het adres: Slotkapel, Slotweg 19 in Egmond aan den Hoef. 

Aanvang 20.15 uur, deur open om 19.45 uur. Er is dan kruidenthee en iets lekkers. Neem zelf een zacht matrasje, slaapzak of deken en kussentje mee.

Prijzen:
20,- p.p. 35,- voor 2 personen (als je iemand meeneemt). Kinderen tot 12 jaar gratis.

Reserveren kan via sakagaweea@hotmail.com. Zie ook www.sakagaweea.nl

Joke Welboren

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant