Afbeelding

Stem ook op jongerencentrum Heiloo

Algemeen

HEILOO - In de voorjaarsvakantie gaat het gebeuren. Het voormalige jongerencafé van Buk Buk zal worden opgeknapt tot nieuw jongerencentrum. Het ING Nederland Fonds ziet wel iets in dit project en stelt hiervoor een geldbedrag beschikbaar. 

Bijdrage van ING Nederland Fonds
Het project is geselecteerd als een van de vijf projecten in de regio die in aanmerking komt voor een bijdrage van het Help Nederland Vooruit project van de ING. Het project maakt, als enige project in Heiloo, kans op een bedrag tussen de €1000,- en €5000,-. De hoogte van dit bedrag hangt af van het aantal stemmen dat het project krijgt. Iedereen kan stemmen via  deze link, zoeken naar Stichting Trefpunt Heiloo. "We hopen dat heel Heiloo op ons stemt zodat we de plek kunnen creëren die de jongeren uit Heiloo verdienen," benadrukt jongerenwerker Maarten van der Molen.

Klussers gevraagd
Van maandag 18 februari tot en met vrijdag 22 februari klussen de jongerenwerkers samen met jongeren aan de nieuwe huiskamer. Jongeren van 14 t/m 23 jaar die willen helpen kunnen zich aanmelden. Er wordt gezorgd voor gereedschap, overalls, lunch en er staat altijd drinken klaar. Wil je meehelpen? Stuur dan een mailtje naar jongerenwerker Maarten via maarten@jongerenwerkheiloo.nl.

Lees meer in de Uitkijkpost van woensdag 30 januari.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant