Twee nieuwe golfbuggy's gesponsord door Kuypers en Blom Makelaars.
Vlnr. Ronald Blom, Hidde Hoekstra, Bas Kuyper, Gerard van Velzen, Roger Nutt.
Twee nieuwe golfbuggy's gesponsord door Kuypers en Blom Makelaars. Vlnr. Ronald Blom, Hidde Hoekstra, Bas Kuyper, Gerard van Velzen, Roger Nutt. Foto: STiP Fotografie

Golfbaan gaat voor totale kwaliteit

Algemeen

HEILOO - Dinsdag 23 oktober werden op Golf- & Countryclub Heiloo twee golfbuggy's in gebruik genomen die gesponsord zijn door Kuyper & Blom Makelaars. Het makelaarskantoor sponsorde al 13 jaar de scorekaarten van de club. Nu vonden Bas en Ronald het tijd voor iets anders.

Bas Kuyper en Ronald Blom zijn zeker geen onbekenden op de golfbaan. Niet dat beide heren er zelf veel vertoeven, maar door de sponsoring van de scorekaarten en nu de twee buggy's blijven ze met de golfbaan verbonden. Jos, vader van Bas, is vaker op de baan te vinden samen met de kinderen van Bas. De makelaars sponsoren de buggy's omdat zij iets voor de gemeenschap willen doen en ook een beetje om zelf in de 'picture' te komen.

Penningmeester Roger Nutt van de Stichting Golf- & Countryclub Heiloo is blij met de sponsoring van de makelaars. "De club groeit en er komt steeds meer behoefte aan buggy's. Met deze twee buggy's erbij beschikt de club nu over zes buggy's." Gerard van Velzen, verantwoordelijk voor het onderhoud van materialen, vult aan: "Na 15 jaar is alles wel zo'n beetje aan vervanging toe. Inmiddels hebben we een prachtige loods waar de buggy's in kunnen staan als ze niet gebruikt worden."

Hidde Hoekstra, voorzitter van de Stichting Golf- & Coutryclub Heiloo, blijft hopen op een positieve groei van de club. Na de opening van de vernieuwde Hole 1, vorige week, en nu de twee nieuwe buggy's is de club aardig op weg om te zorgen dat de totale kwaliteit van de golfbaan omhoog gaat. "Het totale plaatje moet kloppen en het klopt nu ook," aldus Hidde Hoekstra.

Ook werd er nog even naar de toekomst gekeken door de heren. Gezien de nieuwbouw die er nog aankomt willen Bas Kuyper, Ronald Blom en het stichtingsbestuur nog wel verder praten of zij in de toekomst nog meer voor elkaar kunnen betekenen.

Tekst: Yvonne van Stiphout

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant