Varken Pauly geniet van zijn dierendagtaart.
Varken Pauly geniet van zijn dierendagtaart.

Dierendag Beestenboetje

Algemeen

Op zondag 7 oktober wordt in het Beestenboetje Dierendag op grootse wijze gevierd.

Van 10.00 uur tot 14.00 uur is het een groot feest voor alle kinderen en voor alle dieren. Alle kleine bezoekers kunnen een ritje maken in de ezelkar en springen op het springkussen. Je kunt je laten schminken, mais roosteren boven het vuur of een heerlijk ijsje van Di Fiorentina eten. Ook kun je onderzoek doen en kijken of je weet, welke poep van welk dier komt. De Hobbyfarm is ook van de partij: je kunt bij hen iets leuks maken. Er zijn ook leuke spelletjes te spelen zoals: eendjes vissen, kat-en-muisspel of mens-erger-je-niet.

Ook wordt er 2x een gezellige, grappige voorstelling in de tent opgevoerd.

Tevens staat je eigen knuffeldier centraal. Er zijn dit jaar weer echte artsen aanwezig, dus neem je knuffeldier mee voor een volledig onderzoek. Zeker als je knuffel(dier) zich de laatste tijd niet lekker voelt, kunnen de artsen onderzoek doen en jou advies geven. Kom dus langs en laat hem goed nakijken tussen 12.30 – 13.30 uur.

Uiteraard vinden de dieren het geweldig als je ze komt knuffelen. De varkens, ezels en konijnen vinden het heerlijk als je hen komt borstelen. Dit jaar pakken we speciaal uit voor de dieren. Het is tenslotte DIEREN-DAG. Daarom maken we gezamenlijk een grote dierentaart voor de verschillende dieren. We willen vragen of je hiervoor iets lekkers wilt meenemen: een wortel, een beetje sla, stukje bloemkool, of een appel. Om 12.00 uur gaan we de taarten aan de dieren geven.

Kom jij ook?

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant