Afbeelding

AZ-spelers bezoeken Vomar in Heiloo

Algemeen

HEILOO - Klanten van Vomar kunnen tot en met 22 september 2018 sparen voor 50% korting op een ticket voor een Eredivisie-thuiswedstrijd van AZ in het seizoen 2017-2018. Daarnaast zijn er meerdere activiteiten rondom deze spaaractie, waaronder een meet-and-greet met spelers van AZ. Op woensdag 29 augustus bezoeken AZ-spelers Thomas Ouwejan en Teun Koopmeiners van 14.30 uur tot 15.00 uur de Vomar op het Stationsplein in Heiloo.

Strategisch partnerschap
AZ heeft Vomar begin dit jaar aan zich gebonden als Strategisch Partner. De spaaractie die eerder dit jaar plaatsvond, wordt nu wegens groot succes herhaald. De samenwerking tussen AZ en Vomar is onder meer zichtbaar in het AFAS Stadion en in diverse consumentenacties, zoals onder andere de spaaractie.

Meet-and-greets
Naar aanleiding van de samenwerking tussen Vomar en AZ en de hernieuwde start van de succesvol gebleken spaaractie, wordt er op woensdag 29 augustus van 14.30 uur tot 15.00 uur een meet-and-greet georganiseerd in Vomar Heiloo. Klanten van Vomar kunnen AZ-spelers Thomas Ouwejan en Teun Koopmeiners ontmoeten in de winkel. Iedereen die naar de meet-and-greet komt, mag met de AZ-spelers op de foto, om een handtekening vragen of om tips vragen om zelf ook een echte profvoetballer te worden.

Maak kans op een gesigneerde AZ-voetbal
Tijdens de meet-and-greet in de winkel vindt er ook een wedstrijd hooghouden plaats. Degene die de hoogste score neerzet, wint na afloop een gesigneerde AZ-voetbal.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant