Afbeelding

Informele inloop-/kennismakingsbijeenkomst bij vrijwilligers terminale zorg Heiloo

Algemeen

HEILOO - Op donderdagmiddag 23 augustus van 15.30 – 17.00 en op dinsdagavond 28 augustus van 19.30 – 21.00 uur biedt de Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg thuis Heiloo in de bibliotheek van Heiloo, Westerweg 250, de mogelijkheid om op informele wijze kennis te maken met hetgeen zij kan bieden en is er gelegenheid met vrijwilligers kennis te maken.

Zij vertellen u desgevraagd graag over hun aanvullende zorgmogelijkheden wanneer bij u of één van uw naasten een situatie ontstaat waarin de laatste levensfase zich heeft aangediend en de zorgvraag intensiever wordt. De gemotiveerde en goed opgeleide vrijwilligers kunnen u ondersteunen om de wens om het laatste stuk van uw leven thuis te beleven ook te kunnen realiseren.

Voorzitter Elly Hentzen vertelt: "Wij zijn 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar, maar hebben geen fysiek kantoor. Velen weten ons te vinden en wij werken veelvuldig samen met andere (professionele) zorgaanbieders. Toch merken wij dat het zowel voor de zorgvrager als voor de directe naasten plezierig zou zijn wanneer zij al iets meer wisten van ons en onze aanvullende zorg vóórdat de tijdsdruk ontstaat om de benodigde zorg te regelen. De twee genoemde inloopmomenten bieden die gelegenheid."

Op beide genoemde dagen wordt een kort filmpje gedraaid dat een goed beeld geeft van hetgeen de vrijwilligers van de stichting kunnen betekenen. Verder is er voldoende informatiemateriaal en zijn er mensen om u desgewenst persoonlijk te woord te staan. Ook als u interesse heeft om mogelijk vrijwilliger te worden, is dit een goede gelegenheid om kennis te maken.

De koffie en thee staan voor u klaar.

Zij ontmoeten u graag op 23 of op 28 augustus.

www.terminalezorgheiloo.nl. Tel. Coördinator: 06-17967389

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant