De Zware Hufters hebben een cheque uitgereikt aan Stichting Kees.
Vlnr. Jan Schoorl, Sven Wittebrood, René Beerepoot, Theo Bakker, Peter Bijkerk, Abe Wittebrood, met cheque Stefan Beers en daarachter Jeroen Haanstra.
De Zware Hufters hebben een cheque uitgereikt aan Stichting Kees. Vlnr. Jan Schoorl, Sven Wittebrood, René Beerepoot, Theo Bakker, Peter Bijkerk, Abe Wittebrood, met cheque Stefan Beers en daarachter Jeroen Haanstra. Foto: STiP Fotografie

De Zware Hufters overhandigen cheque aan Stichting Kees

Algemeen

Zaterdag 23 juni overhandigde Sven Wittebrood van De Zware Hufters een cheque van tweeduizend euro aan penningmeester Stefan Beers van Stichting Kees. Het geld is mede bijeengebracht door de sponsoren en de 'vriendjes voor een tientje'.

Afgelopen maart hebben De Zware Hufters als team deelgenomen aan de Cold Classic Car Experience, een uitdagende week waarin Sven Wittebrood, René Beerepoot, Theo Bakker, Peter Bijkerk en Abe Wittebrood over de mooiste besneeuwde wegen van Zweden en Noorwegen hebben gereden in hun zesendertig jaar oude Volvo 760. Dat deden ze uiteraard voor de lol, maar ook omdat ze daarmee geld hebben opgehaald voor Stichting Kees.

Stichting Kees ondersteunt mensen met een beperking door ze financieel de mogelijkheid te bieden om begeleid te bewegen en te sporten.

Tekst: Yvonne van Stiphout

De Volvo 760 waarmee De Zware Hufters de Cold Classic Car Experience gereden hebben.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant