Gezellig Gezond Natuur Wandelen.
Gezellig Gezond Natuur Wandelen. Foto: Ronald van Zon

Wegens succes vrijwilligers nodig voor 'Gezond Natuur Wandelen'

Algemeen Heiloo

HEILOO -  Gezond Natuur Wandelen slaat aan. Het concept is eenvoudig: elke week een uur samen wandelen door mooie gebieden. In Heiloo, Castricum en Bergen wordt nu wekelijks op één locatie gewandeld. Het is enkele jaren geleden in Noord-Holland ontstaan en er lopen nu duizenden mensen mee in vier provincies. Vanwege het succes zijn er nieuwe vrijwilligers nodig.

Gezellig samen bewegen in de natuur
Het doel van Gezond Natuur Wandelen is om met mensen, die om wat voor reden dan ook wat minder bewegen, een keer per week een wandeling te maken van maximaal een uur, vanaf een vaste locatie, op een vast tijdstip en in een rustig tempo. Behalve het positieve effect op de gezondheid is het natuurlijk vooral ook heel erg gezellig! Na afloop is er gelegenheid voor het gezamenlijk drinken van een kopje koffie. Gezond Natuur Wandelen is op zoek naar begeleiders om de vrijwilligersploeg te versterken.

Enthousiasme overbrengen
Wandelt u graag? Doet u dat het liefst in een groene omgeving? Wilt u het enthousiasme voor de natuur of het wandelen overbrengen op anderen en een keer per week (of per maand) een wandelgroep begeleiden? Geef u dan op! Per wandeling zijn er twee begeleiders. Nieuwe vrijwilligers krijgen een gratis dagcursus van de wandelbond (KWBN) en een EHBO-cursus aangeboden.

Interesse?
Heeft u interesse? Neem dan contact op met Johan Stuart, j.stuart@landschapnoordholland.nl of 088-0064476. Meer informatie www.gezondnatuurwandelen.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant