Afbeelding
Foto: Gemeente Heiloo.

Scouting Victorie genomineerd voor WeCycle actie

Algemeen

Heb je oude apparaten of lampen weg te gooien? Inleveren bij het afvalbrengstation kan lonend zijn. Zowel voor jou als voor Scouting Victorie. Zij maken kans op 1000 euro sponsorgeld van Wecycle.

Als de Scouting wint, dan gebruiken zij het geld om twee boten (lelievletten) te voorzien van nieuwe grootzeilen. De oude zijn na 15 jaar aan vervanging toe.

Als inwoner van Heiloo kun je de Scouting aan een prijs helpen en zelf ook kans maken op een prijs. Afgedankte elektrische apparaten en lampen inleveren bij het afvalbrengstation, levert veel punten op! De actie loopt tot eind augustus.

Hoe werkt de actie

Ga naar het afvalbrengstation. Lever de oude elektrische apparaten en kapotte spaarlampen in. Ga ter plekke op de smartphone naar wecycle.nl/inleveren. Ga naar (ik wil inchecken) en steun zo de Scouting. Onder de aanmeldingen worden 50 nieuwe apparaten verloot. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner, winnen de sponsorcheque van €1.000,- van Wecycle.

Waardevolle grondstoffen

Wecycle organiseert landelijk de inzameling en recycling van huishoudelijke elektrische apparaten en lampen. Wecycle laat deze apparaten optimaal recyclen. Zo worden waardevolle grondstoffen goed gebruikt en komen niet in het milieu terecht.

Bron: Gemeente Heiloo.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant