Afbeelding
video

HSV wint derby

Sport Heiloo

De derby tussen de Foresters en HSV die vanmiddag op de Egelshoek werd gespeeld, eindigde met een eindstand van 1-4 in ruime winst voor HSV.

Al in de zesde minuut komt HSV op 0-1 door een doelpunt van Ruben Bugter. Zo'n tien minuten later maakt Cas Kaandorp er 0-2 van. Dit is ook de stand waarmee de teams de rust in gaan.

In de 50e minuut staakt de scheidsrechter de wedstrijd in verband met het afsteken van vuurwerk. Hier had de scheidsrechter al eerder voor gewaarschuwd, maar tevergeefs. Nadat de wedstrijd is hervat scoort Max Dekker in de 65e speelminuut 0-3. Vlak daarna maakt hij na aangeven van Tim van Hekken ook de 0-4.

Op de valreep, in de 86e minuut, maakt Foresters er nog 1-4 van, maar de winst gaat ruim naar HSV.

Bron: Wim Leering (twitter)