De plek aan de Nijverheidsweg, waar zowel de BSO (opvang 4-12 jaar) als het kinderdagverblijf (opvang 0-4 jaar) in komen.
De plek aan de Nijverheidsweg, waar zowel de BSO (opvang 4-12 jaar) als het kinderdagverblijf (opvang 0-4 jaar) in komen.

Start KDV De Paradijsvogel en BSO Nijverheidsweg

Zakelijk Heiloo

HEILOO - Om aan de groeiende vraag naar kinderopvang in Heiloo te voldoen, opent Forte Kinderopvang twee nieuwe vestigingen aan de Nijverheidsweg. Na de zomervakantie gaan daar een nieuw kinderdagverblijf en een vestiging voor buitenschoolse opvang (BSO) van start.
In het pand van voormalig kinderdagverblijf Pom-Pom start Forte op 4 september een nieuw kinderdagverblijf voor de opvang van kinderen van nul tot vier jaar: KDV De Paradijsvogel. Deze locatie is het nieuwste zusje van twee andere locaties van Forte in Heiloo, De Bosuil en De Vogeltuin. De naam van de nieuwe telg is dus niet toevallig gekozen. Naast een gezellige keuken en een kunstatelier is er binnen én buiten een echt theater te vinden, waar kinderen hun fantasierijke hart kunnen ophalen. Het pand wordt tijdens de zomer opgeknapt om te kunnen voldoen aan de eisen van dit kinderdagverblijf vol creatieve mogelijkheden.

Op 4 september start aan de Nijverheidsweg ook een nieuwe BSO, die de naschoolse opvang van kinderen van de Meander en de Paulusschool gaat verzorgen. Ook hier wordt gebruik gemaakt van de aanwezige podia (zowel binnen als buiten). Dus de BSO-kinderen hebben naast het standaard activiteitenaanbod ook genoeg mogelijkheden voor artistieke uitspattingen. Kinderen van zeven jaar en ouder kunnen daarnaast kiezen voor de BSO 7+ bij de Foresters, waar lekker gesport kan worden. Hiervoor krijgen zij vervoer van de Stint, de eigen elektrische bolderwagen van Forte Kinderopvang.

Bij zowel BSO Nijverheidsweg als kinderdagverblijf De Paradijsvogel zijn nog plaatsen vrij. Meer informatie via www.fortekinderopvang.nl of bel 0251-658058.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant