Afbeelding

Start werkzaamheden herinrichting Noordwest Heiloo

Algemeen Heiloo

De straten Het Vierkant, De Driestal, Laan van Muys, De Opkamer, Bayershoffweg, Arklaan en Trompenburg krijgen vanwege grondwateroverlast een nieuw drainage- en gescheiden rioolsysteem. Daarbij wordt vuil water apart naar de waterzuivering en regenwater naar sloten en vijvers afgevoerd. Ook komt er een nieuwe wegverharding en weginrichting. Zo wordt een deel van de Bayershoffweg eenrichtingsverkeer. Samen met buurtbewoners is het nieuwe ontwerp voor dit deel van de wijk tot stand gekomen.

Aannemer Kreeft Infra start vanaf 4 september met de werkzaamheden en verwacht in juli 2018 klaar te zijn. De werkzaamheden worden in fases per straat uitgevoerd:

4 september - 3 november, fase 1 Trompenburg

6 november - 22 december, fase 2 Bayershoffweg (tussen Arklaan en Westerweg)
2018

8 januari - 9 maart, fase 3 De Driestal

12 maart - 26 april, fase 4 Laan van Muijs (tussen Het Vierkant en Westerweg)

30 april - 8 juni, fase 5 Het Vierkant

11 juni - 13 juli, fase 6 Arklaan

Tijdens de werkzaamheden zijn de straten afgesloten voor al het verkeer. De aannemer plaatst voor de start van iedere fase tijdig aankondigingsborden over de afsluitingen. Bewoners zijn per brief geïnformeerd.

De aannemer begint in fase 1 met de kruising op de Van Vladerackelaan - Trompenburg. Deze is van 4 tot 8 september gesloten voor al het verkeer. Daarna vervolgen ze de werkzaamheden in de werkvakken A, B en C van Trompenburg (fase 1, zie tekening onderaan pagina).
Link naar PDF bestand

Werkzaamheden van deze omvang brengen altijd overlast met zich mee. Wij doen er alles aan om de overlast voor iedereen zoveel mogelijk te beperken. Wij vragen u om uw medewerking en begrip.

U vindt meer informatie over het project Noordwest op de website van Gemeente Heiloo. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Marco van Beek, bereikbaar op 06 194 296 42 of per e-mail marcovanbeek@debuch.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant