Afbeelding
Aangeleverde foto

Heropening Wildkamp Heiloo

Algemeen Heiloo

HEILOO - Wildkamp filiaal Heiloo houdt donderdag 22 juli tot en met zaterdag 24 juli een heropening. Het filiaal van de technische groothandel is de afgelopen periode voorzien van een compleet nieuwe uitstraling en tijdens deze dagen word dit onder het genot van een hapje en drankje, demonstraties en aanbiedingen geïntroduceerd.

''Wildkamp biedt door middel van deskundig advies op het gebied van techniek, de juiste oplossingen aan professionals'', zegt filiaalmanager Paul van der Wijk. Mede dankzij dit deskundige advies is Wildkamp Heiloo een toegevoegde waarde voor lokale bedrijven in de regio Noord-Holland.

Techniek voor professionals
Wildkamp is een technische groothandel met meer dan honderdduizend technische artikelen uit voorraad leverbaar. Het is een familiebedrijf dat al vijfenveertig jaar de techniek in dienst van mensen stelt. Inmiddels heeft Wildkamp meer dan vijfenveertig filialen in heel Nederland. Mede dankzij vakkundig advies en een breed assortiment werkt Wildkamp samen met particulieren en ondernemers uit verschillende sectoren. ''Zowel op het gebied van producten als op het gebied van klantrelaties hecht Wildkamp veel waarde aan het toekomstperspectief'', benadrukt Paul van der Wijk. Wildkamp investeert veel in duurzame producten die bijdragen aan een betere toekomst, zoals led verlichting. Omdat de klant bij Wildkamp centraal staat, wordt er ook veel geïnvesteerd in een duurzame en sterke relatie met de klant.

Feestelijk heropening
De reden voor een feestelijke heropening is dat het filiaal een geheel nieuwe uitstraling heeft gekregen. ''Wildkamp wil voortdurend vooruit blijven kijken, zowel op het gebied van het assortiment als op de uitstraling van de filialen''. Met onder andere een grote verbouwing van het filiaal en nieuwe stellingen moeten de artikelen nog beter tot hun recht komen.

Tijdens de open dagen zijn er demonstraties van diverse aanwezige leveranciers. Tevens profiteren bezoekers van tien procent extra kassakorting en zijn er speciale acties. Een hapje, drankje en live muziek staat klaar bij Wildkamp Heiloo.

Wildkamp Heiloo, De Hoefsmid 7, Heiloo. Tel.: +31 224 54 22 06, e-mail: heiloo@wildkamp.nl, internet: www.wildkamp.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant