Afbeelding
Foto: aangeleverd

Blije gezichten bij Zomerfeest Forte Kinderopvang 

Cultuur Heiloo

Afgelopen zaterdag 15 juli was het zover: het gezamenlijke zomerfeest van Forte Kinderopvang. Kinderen van alle vestigingen uit Bergen, Schoorl, Groet, Castricum, Limmen, Heiloo, De Rijp en de Beemster werden verwelkomd op het speciaal voor Forte ingerichte circusterrein in Alkmaar. De belangstelling was overweldigend: meer dan 1.700 ouders en kinderen hebben het Forte Zomerfeest bezocht. 

Al vroeg in de ochtend stonden de eerste kinderen en hun ouders te dringen voor de poorten van het circusterrein aan de Olympiaweg in Alkmaar. Daar was speciaal voor alle Forte kinderen een echte circustent van Circus Sijm opgebouwd. Tijdens vier shows konden de kinderen genieten van een voorstelling die speciaal voor hen opgevoerd werd, met optredens van de getalenteerde artiesten van Circus Sijm. 

Op het circusterrein waren pedagogisch medewerkers van alle Forte vestigingen te vinden die zich inzetten om het circusfeest voor de kinderen compleet te maken. Zo konden de kinderen deelnemen aan circusworkshops (met eenwielers, steltenlopen en koorddansen) en werden er kinderen als leeuw, clown of circusartiest geschminkt. Voor de allerkleinsten was een eigen rustige circuspiste ingericht, zodat ook zij het feest mee konden vieren. 

Om even uit te rusten van de fantastische voorstelling en alle activiteiten genoten kinderen en ouders van limonade, popcorn of een kopje koffie. De stralende zon maakte het feest nog eens helemaal af. Kinderen, ouders en medewerkers van Forte Kinderopvang kijken terug op een fantastisch Zomerfeest.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant