Afbeelding

Eindfeest jubileumjaar Radboudschool

Human Interest Heiloo

Het jubileum schooljaar van de Radboudschool uit Heiloo zit er (bijna) op. Dit schooljaar bestaat de school 50 jaar en dat is op verschillende momenten groots gevierd. Met vandaag dus, het eindfeest.

Om 12.15 uur begon het feest. Het schoolplein en een aantal binnenruimtes waren omgetoverd tot festivalterrein. Er waren tal van spelletjes te doen, waarvoor de kinderen een knipkaart kregen. Zo konden ze blik gooien, bowlen, zoenen sjoelen en was er een springkasteel, een silent disco, een buikschuifbaan en een rodeo-stier voor de hogere groepen. Ook kon er natuurlijk iets te drinken en te snoepen worden gehaald .

Vanaf kwart voor drie waren ook ouders en broertjes en zusjes van harte welkom. En wie er genoeg van had, mocht lekker naar huis.  Het koor van de Koele Kikkers van de Radboudschool had de eer om het festival te openen en trad later op de middag nog een keer op. Zij zongen natuurlijk ook het speciale Radboudschoollied dat ter ere van het jubileumjaar werd geschreven. 

Het was een feestje met een gouden randje, ter afsluiting van een gouden jubileumjaar! Op naar de 51, maar eerst nog twee weekjes naar school en dan vakantie.

Tekst: Linda van Rozendaal 

De buikschuifbaan...
Hoog bezoek...
Kleurfeest...
Veel publiek voor de Koele Kikkers van de Radboudschool
Ballonnenclown

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant