Afbeelding

Tiele van Diepen uit Heiloo illustreert sprookjesboek

Human Interest Heiloo

Jake Ertan en Tiele van Diepen presenteerden afgelopen woensdagavond in Wijk bij Duurstede hun eerste boek 'Het geheim van Prins S.'. Zo'n veertig vrienden luisterden ademloos naar de voordracht van Jake. Tiele wist het publiek te charmeren door zijn verhaal over de totstandbrenging van de prachtige illustraties in het boek.

'Het geheim van Prins S.' is een sprookje en een zoektocht naar acceptatie. Het sprookje laat zien dat dingen kunnen veranderen en dat iedereen het geluk mag nastreven. Want de grootste vijand die je hebt, ben je soms zelf. Het transgendersprookje is geschreven in dichtvorm, eigenlijk is het een ballade die je hardop het fijnste leest. "Wie dit boek leest, begrijpt dat je niet bang moet zijn voor verandering, je geen geheimen hoeft te hebben, je gewoon jezelf mag zijn en dat de liefde overwint", vertellen Jake en Tiele. Het is een kinderboek, maar ook bij volwassenen raakt het verhaal diep in het hart.

Het boek is te bestellen via www.boekscout.nl, Bol.com of in iedere boekhandel onder ISBN 978-94-0223-700-9 / 9789402237009

Bron: wijksnieuws.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant