Afbeelding
Foto: aangeleverd

Grote rommelmarkt Eensgezindheid

Algemeen Egmond Binnen

EGMOND-BINNEN - Muziekvereniging Eensgezindheid uit Egmond-Binnen houdt zaterdag 10 juni voor de 47ste achtereenvolgende keer haar jaarlijkse grote rommelmarkt. Deze markt vindt plaats op het Kerkplein waar ongeveer 2500 m2 vol gezet wordt met spullen van uiteenlopende aard. De leden van de muziekvereniging en tal van vrijwilligers zullen de koopwaar vanaf 9.00 uur aan de man proberen te brengen met maar één doel voor ogen: een zo hoog mogelijke opbrengst voor de muziekvereniging. 

Er zijn zoveel artikelen, bijna onmogelijk op te sommen. Kleding, schoeisel, radio- en tv apparatuur, computerspullen, tuingereedschap, c.v. en sanitaire spullen, groot en klein meubilair, gereedschappen, antieke spullen, curiosa, glas en aardewerk, potten en pannen, fietsen, boeken, lampen en andere elektrische apparatuur, speelgoed en lp's. Alles ligt op soort gesorteerd op de daarvoor bestemde kramen. Als speciale service worden de gekochte (grote) spullen tegen een geringe vergoeding thuisbezorgd in de regio Haarlem - Den Helder.

Een team van pannenkoekenbakkers staat klaar om iedereen die daar trek in heeft te voorzien van een overheerlijke versgebakken pannenkoek. Ook worden daar soep en diverse broodjes te koop aangeboden. Daarnaast is er een bar waar verfrissingen en koffie worden geserveerd. Bij het 'Rad van avontuur' worden tal van prijzen over het marktterrein gestrooid. 

De marktlieden van Eensgezindheid raden iedereen die iets speciaals op de kop wil tikken aan er vroeg bij te zijn. De opbrengst van de markt komt in zijn geheel ten goede aan muziekvereniging Eensgezindheid, die van de opbrengst nieuwe instrumenten hoopt te kunnen aanschaffen. Ook worden de kosten van de eigen muziekopleiding voor een deel uit het resultaat van de rommelmarkt bekostigd. 

Zaterdag 10 juni in Egmond-Binnen: grote rommelmarkt op het Kerkplein. Aanvang verkoop 09.00 uur, de toegang is gratis.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant