Afbeelding

Open tuinen Heiloo en Limmen tijdens Nationale Tuinweek

Algemeen Heiloo

In het kader van de nationale tuinweek 2017 organiseert Groei & Bloei Midden-Kennemerland op 10 en 11 juni het jaarlijkse, landelijke Open Tuinen Weekend te Heiloo en Limmen.

Ziet u op zaterdag 10 en/of zondag 11 juni het groene bordje met daarop 'Open Tuin' (zie foto) langs de kant van de weg staan? Aarzel niet en stap gerust deze tuin binnen om te kijken wat deze Open Tuin te bieden heeft.

Tijdens dit weekend kunnen bezoekers tal van ideeën opdoen in tuinen – groot en klein – van echte tuinliefhebbers. Ontdek mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties, wandel door origineel ontworpen tuinen en bekijk allerlei materialen en toepassingen. Een mooie gelegenheid om andere tuinliefhebbers te ontmoeten, tips en trucs uit te wisselen en vernieuwende ideeën op te doen voor de eigen tuin.

De trotse tuineigenaren verwelkomen u graag en geven uitleg over hun tuin. Uiteraard is de entree gratis. De Open Tuinen zijn van 11.00 tot 16.00 uur voor het publiek. Er zijn meer dan 30 tuinen open voor het publiek. Voor meer informatie en de adressen van de Open Tuinen, zie: www.midden-kennemerland.groei.nl

Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant