Kom ook gezellig tennissen tijdens TNNS!
Kom ook gezellig tennissen tijdens TNNS! Foto: aangeleverd

Schrijf je in voor tennistoernooi Tannes

Sport Heiloo

HEILOO - Tennisvereniging Het Vennewater in Heiloo organiseert van 24 juni tot en met 2 juli alweer voor de 29ste keer het Tannes (TNNS) tennistoernooi! Tannes is een open tennistoernooi voor iedereen die van tennis én van gezelligheid houdt.

Het thema van het gezelligste tennistoernooi van Noord-Holland is 'Culinair', waarbij er elke avond speciale hapjes en drankjes geserveerd worden. Daarnaast is er nog een nieuwtje te melden: voor de komende 3 jaar heeft Hopman Makelaars zich aan het toernooi verbonden als hoofdsponsor. En alle spelers die zich inschrijven krijgen ook dit jaar weer een mooi tennisshirt met daarop het Tannes logo. 

Tennisliefhebbers met een KNLTB-lidmaatschap kunnen zich inschrijven in de categorieën 3 t/m 9. En iedereen die van tennis houdt, doet dat natuurlijk ook meteen!
Inschrijven kan tot 12 juni via toernooi.nl (directe link: bit.ly/inschrijven-TNNS). Schrijf je snel in, want vol is vol! Wil je na het inschrijven meer informatie over het toernooi, dan kun je terecht op onze website www.tannes.nl. Tot 'Tannes' bij TV Het Vennewater, Het Zevenhuizen 54 in Heiloo.

Hopman Makelaars verbindt zich de komende 3 jaar aan het toernooi als hoofdsponsor

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant