Op de foto vlnr: Thomas Daniels, Dirk van Kleef, Timo IJsselstein, Marco Haafkens, coach Jeroen Haanstra, Beau Smets, Silvio Serbassi, Jip Oostindie, coach Ernst Oostindie, Tim Haanstra en Berend Teerhuis
Op de foto vlnr: Thomas Daniels, Dirk van Kleef, Timo IJsselstein, Marco Haafkens, coach Jeroen Haanstra, Beau Smets, Silvio Serbassi, Jip Oostindie, coach Ernst Oostindie, Tim Haanstra en Berend Teerhuis

Foresters JO9-3 kampioen 4e klasse

Sport Heiloo

Onder leiding van Jeroen Haanstra en Ernst Oostindie is zaterdag 13 mei JO9-3 kampioen geworden in de 4e klasse. 

Nadat dit vrolijke en hardwerkende team voor de winter tweede werd in de 5e klasse werd het tijd om een stapje hoger te gaan. In een seizoenshelft waarin alle spelers groeiden, werd in de thuiswedstrijd de kroon op het harde werken gezet. Alle spelers hebben een persoonlijke boodschap meegekregen en uiteraard hun eigen kampioensbeker.

Hoe dit team kampioen werd is vrij eenvoudig: hard werkend, fel spelend en op een paar cruciale plekken sterke constant en teamdragende spelers hebben staan. Daarnaast werd er op verschillende tijden en dagen getraind en zelf in de vrieskou op het strand; de lol spatte er meestal wel flink vanaf! In deze slotwedstrijd ging het team wederom met een achterstand de rust in en van enige onrust was er toch wel sprake. Best gek als je realiseert dat dit team van alle directe tegenstanders heeft gewonnen in zowel de thuis- als uitwedstrijd. Dan maar verklappen dat ze al kampioen zijn door een foutje van de beoogde nummer twee en dat winst slechts de kers op de taart is; kortom dat je laat zien wie er de beste!

En dat deden ze: Iedereen ging nog feller de duels aan en Beau stuurde regelmatig Berend of Jip de diepte in, waaruit beiden scoorden! En ook Dirk realiseerde zich dat hij nu toch echt op linksmidden moest blijven om zo ruimte te creëren en die ontstond……ook voor hemzelf! Dus ook in deze slotwedstrijd kon hij bepalend zijn en met 3-1 winst werd het kampioenschap gevierd. Tegenstander KSV toonde zich een prima tegenstander met veel kansen, maar toch wist keeper Timo slechts één doelpunt door te laten en was daarmee de minst gepasseerde keeper dit seizoen.

Uiteraard werd in stijl het kampioenschap gevierd en ging de frituur om 10.30u aan om de welverdiende patat bruin te bakken!

Ingezonden door Ernst Oostindie

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant