Afbeelding
Foto: aangeleverd

Natte Voetjes festival tweede editie

Algemeen Heiloo

HEILOO - Na de aftrap van het eerste Natte Voetjes festival in 2016 stond direct al vast dat dit evenement een jaarlijks vervolg zou krijgen. Met de bijzondere samenwerking tussen zwembad Het Baafje en Stichting Dolfinn heeft Heiloo er een unieke nieuwe happening bij en dit jaar pakken ze het op zaterdag 6 mei nóg grootser aan. Het programma bestaat uit Baafje's Swipe Off en Kids Fun (11.30 -16.00 uur) en het Natte Voetjes DJ festival (vanaf 16.00 uur).

Titanenstrijd en Kids Fun' terrein
Het middagprogramma is verder uitgebreid. Zo liggen er nu maar liefst twéé Swipe Off banen in het diepe bad. Samen goed voor meer dan tachtig meter bouncen en slippen. De kracht van de teams in de leeftijdscategorieën twaalf tot en met zeventien, achttien tot en met vierentwintig en vijfentwintig jaar en ouder zal ook nog meer op de proef gesteld worden door extra opdrachten tijdens de extreme oversteek. Het startschot voor de dag wordt gelost door wethouder Rob Opdam en er wordt een heftige titanenstrijd verwacht! Durf jij de uitdaging aan? De deelname is 10 euro per team van vier personen.

Ook is er een nieuw 'Kids Fun' terrein, met super vette springkussens voor de alles-durvers, aqua bubbles en een heuse Kop van Jut. Kan jij die bel laten rinkelen? De mini kids kunnen eendjes vangen, ringen werpen en natuurlijk ballen gooien! De Jeugdbrandweer Heiloo is er ook en zorgt voor een waar waterspektakel met brandslangspellen. Uiteraard zijn er broodjes, snacks en drankjes verkrijgbaar. De entree is helemaal gratis.

Let's party
Om 16.00 uur beginnen de dj's met draaien in de nieuwe festivaltent. Het voelt voor één dag als Curaçao in Het Baafje. Een kabbelend zwembad, ijskoude Desperados in de hand en het zonnetje dat schijnt; dat wordt gegarandeerd Natte Voetjes halen. In de line-up staan natuurlijk Prunk en Sombro en ook Festimi Soundsystem, Linck en Vonder (B2B) en Willem Jansen. Wie viert de vrijheid nou maar één dag? Let's party op 6 mei in Het Baafje! 's Avonds zijn er naast lekkere drankjes ook snacks verkrijgbaar. De toegang voor het festival is vanaf achttien jaar en de tickets kosten online 12,50 euro (deur 15 euro).

Voor meer info, tickets en inschrijven, zie www.nattevoetjesheiloo.nl. De opbrengst van het Natte Voetjes festival gaat volledig naar Stichting Dolfinn, het goede doel, dat staat voor 'meer leren en genieten voor kinderen met een beperking'.

Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant